Najam i zakup nekretnina

Licencirana smo agencija koja djeluje s dugogodišnjim iskustvom te ćemo Vas brzo, efikasno i sigurno dovesti do realizacije kupnje ili prodaje Vaše nekretnine. Okupljamo stručan tim koji se sastoji od naših licenciranih agenata te naših suradnika odvjetnika, ovlaštenog procjenitelja, ovlaštenog certifikatora, geodeta, arhitekta, a također surađujemo i s institucijama kao što su ured za prostorno uređenje i graditeljstvo, javnobilježnički uredi, zemljišno knjižni odjeli, katastar, banke te Vam u svakom trenutku možemo ponuditi profesionalnu uslugu i dati dobar savjet.

Prvi korak koji će Vas dovesti do realizacije kupnje ili prodaje Vaše nekretnine je da odaberete iskusnog, pouzdanog i licenciranog agenta za nekretnine.
Kupnja ili prodaja nekretnine nije lak ni jednostavan posao, a kako vrlo lako možete upasti u brojne zamke savjetujemo Vam da angažirate stručnu osobu – agenta za posredovanje u prometu nekretnina. Ako se odlučite za kupnju ili prodaju bez agenta naš je savjet da angažirate odvjetnika.
Uzmite u obzir da ni svi posrednici u agencijama nisu uvijek dovoljno stručni ili su tek djelomično osposobljeni za taj posao. Samo zato što ga Vaša sestra, mama, prijatelj ili netko sličan poznaje i još je novi u tom poslu pa bi mu dobro došao koji klijent to nije razlog da ga angažirate pri kupnji ili prodaji. Ako se odlučite na agenta bitno ga je dobro provjeriti i uvjeriti se da mu je to jedini posao koji radi, da ima iskustva te da dobro poznaje „materiju“ koju prodaje. Agencija smo koja posluje od 2006. godine, a brojne usmene preporuke i pozitivna iskustva najbolji su izbor te Vas pozivamo da se obratite s povjerenjem našim agentima. Napominjemo da ako kupujete nekretninu koja je u našoj aktualnoj WEB ponudi od kupca ne naplaćujemo posredničku proviziju.

NAJAM/ZAKUP NEKRETNINA

Agencija smo koja se bavi i posredovanjem u najmu ( stanova i kuća ) i zakupu poslovnih prostora ( ureda, skladišta i dr. ).
Usluge koje Vam nudimo pri posredovanju u najmu/zakupu nekretnina:
-savjetovanje pri formiranju visine cijene najma/zakupa nekretnine
-provjera vlasništva i ostale dokumentacije nekretnine koja je predmet najma/zakupa
-fotografiranje i oglašavanje nekretnine na našoj web stranici te na vodećim portalima za oglašavanje nekretnina
-stručnu prezentaciju nekretnine potencijalnom najmoprimcu/zakupniku
-provjera platežne sposobnosti najmoprimca/zakupnika
-pronalazak ozbiljnog najmoprimca/zakupnika na duži rok ( u pravilu minimalno godinu dana ) uz obavezan depozit
-sklapanje Ugovora o posredovanju s vlasnikom nekretnine
-pravno praćenje tijekom cijelog procesa pregovora do zaključenja ugovara o najmu/zakupu.